fbpx

Meghívunk minden gyereket EQ-ra!

Most van a legjobb pillanat, hogy fejlesszük a gyerekek érzelmi készségeit! Hiszen még sosem volt ennyi lehetőségünk arra, hogy minőségi időt töltsünk a gyerekekkel, beszélgessünk az érzelmeikről és közös élményekkel gazdagodjunk.

Legyenek a gyerekek a változó világ igazi nyertesei!

A FutureKids Intézet ezt a célt tűzte ki maga elé, és olyan kampányt indít, melyre még nem volt példa. „Meghívunk minden gyereket EQ-ra. Mert tudjuk, hogy az érzelmi intelligencia és az érzelmi rugalmasság az egyik legfontosabb készség, mely a változó világban, változó körülmények között biztosíthatja a saját és gyermekeink sikerességét.”

Nézd meg a programról szóló videónkat:

Legyetek részei Ti is legújabb programunknak!

Kapcsolódjatok be ti is a gyerekek érzelmi és társas készségeinek fejlesztésébe, hogy minden gyermek megvalósíthassa az álmait. Programunkkal segítünk nektek, így akár otthonról vagy nyaralás alatt is részesei lehettek képzéseinknek.

A FutureKids Intézet online képzései gyerekeknek:


Miért fontos ez a program minden gyermek számára?

A mostani nehéz helyzet kihívásokat állít nem csak a felnőttek, szülők elé, hanem a gyermekek elé is. Járatlan utakon, szokatlan módszerekkel kell együtt élnünk, ami ötleteket, rátermettséget és kreatív hozzáállást szülhet, ugyanakkor jelentős feszültség, bizonytalanság, szorongás forrása is lehet. Nagyon fontos számukra ezért, hogy az új helyzetből és körülményekből származó érzelmeket felismerjék, ezeket az érzelmeket hatékonyan kezelni tudják. Különösen fontos, hogy a gyerekek kezébe olyan módszereket, eszközöket adjunk, amelyek segíthetik őket ezeket az érzelmeket megérteni, fejleszteni.

A FutureKids Intézet szakembereivel ezért idén májusban egy online fejlesztő programot indítunk el iskoláskorú gyerekek számára az érzelmi intelligenciájuk fejlesztésére. Az online foglalkozások keretében lépésről lépésre bevezetjük a gyerekeket az érzelmek világába, megismertetjük velük az érzelmek szerepét és természetét, és bemutatjuk, hogy miként használhatják az érzelmeiket erőforrásként, motivációként.

Az érzelmi intelligencia azt jelenti, hogy okosan bánunk az érzelmeinkkel.

Minden emberi kapcsolat az érzelmeken keresztül, az érzelmek által kel életre. Ha megértjük az érzelmek üzenetét, bátrabban és tudatosabban alakíthatjuk baráti és családi kapcsolatainkat. Jobban megértjük saját magunkat és másokat is, gyakorolhatjuk az empátiát, az együttérzést és együttműködéseink is kiegyensúlyozottabbá válnak.

A FutureKids Intézet programja egy 8 hetes online fejlesztő foglalkozás sorozat, amelyen keresztül a gyerekek játékos formában ismerkedhetnek az érzelmek világával. A heti rendszerességű online foglalkozásokon 6-12 év közötti gyerekek vehetnek részt, korosztályi bontásban, életkoruknak megfelelő tartalmú képzésekkel. Az online képzések mellé a gyerekek egyéb segédanyagokat, ismertető anyagokat, színezőket is kapnak, melyek a foglalkozásokon túl is segítik az elmélyedést.

A FutureKids Intézet programja minden gyermek számára ingyenesen elérhető, csupán előzetes szülői regisztrációhoz kötött.
Az online képzés és a regisztráció a FutureKids Intézet weboldalán keresztül érhető el: www.jovogyermekei.hu

Bízunk benne, hogy ez az önkéntes kezdeményezés minél több gyermekhez eljut, és segíthetünk abban, hogy a gyerekek lehessenek a világ változásának igazi nyertesei.

Várunk benneteket szeretettel 🙂

Tudtad-e?

Az érzelmi intelligencia és a társas képességek rendkívül fontosak, mert ezek a felnőttkori sikeresség és teljesítmény legjobb támogatói.

Olyan gyerekeknek és fiataloknak ajánljuk, akik szeretnék:

– megkönnyíteni a barátkozást, a másokkal együttműködést,
– könnyebben kifejezni érzelmeiket, igényeiket,
– csökkenteni szorongásaikat,
– jobban ismerni önmagukat és erősségeiket.

Kapcsolódó cikkek:

5 társas készség, melynek fejlesztésére már óvodás korban érdemes odafigyelni >>

Sokkal fontosabb, hogy gyakran beszélgess a gyermekeddel, mint hinnéd >>

700 gyermek bizonyította, hogy a tudás kevés a sikerhez. Ezt fejleszd a gyermekedben, hogy felkészítsd a jövőre. Tovább >>

Csökken az érzelmi intelligencia szint Európában? Tovább >>

Készülj velünk a jövőre!

Csatlakozz a FutureKids olvasótáborához!

Hírlevelünkben eljuttatjuk Hozzád:

- legfrissebb híreinket,
- aktuális képzési lehetőségeinket
- és olyan szórakoztató anyagokat, melyekkel erősítheted a kapcsolatodat a gyermekeddel.

Tarts velünk!

Adatvédelmünkről itt olvashatsz >>

FutureKids Intézet Kft.
Központ: 1055 Budapest, Stollár Béla u. 22. - I.emelet
Telefon: 0620 459 3161

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/005408

Kövess bennünket a közösségi oldalakon is: