fbpx

Tarts velünk különleges nyári képzésünkön!

A FutureKids gyerekeknek szóló nyári képzései attól egyediek, hogy a játékos elfoglaltságok mellett fejlesztjük a gyerekek érzelmi és társas képességeit.

A FutureKids nyári képzései egy jó lehetőséget teremtenek, hogy a gyerekek játékos formában sajátítsák el hogyan bánjanak tudatosan az érzelmeikkel, megtanulják, hogyan ismerhetik fel mások érzéseit, jobban megismerhetik önmagukat, elgondolkodhatnak az álmaikon és az azokhoz vezető úton.

Kiket várunk és mivel?

Nyári képzéseinkre szeretettel várjuk 6-12 év közötti gyermekedet. A gyerekeket inspiratív, elgondolkodtató, izgalmas játékokon keresztül vezetjük be az érzelmek világába. Együtt tanuljuk és tapasztaljuk meg az együttműködés örömét, kötünk barátságokat, engedjük szabadjára a gyerekek kreativitását. Készítünk barátság medált, festünk, rajzolunk, játszunk külön-külön és csoportosan is. A kisebbek és nagyobbak egyaránt találnak magukhoz illő feladatokat, tevékenységeket, akár egyéni, akár csoportos formában.

A FutureKids nyári képzéseivel szeretnénk megmutatni, hogy az érzelmi intelligencia fejlesztése elengedhetetlen gyermekeink egészséges fejlődéséhez és fontos része a sikeres és boldog életnek.

A FutureKids nyári képzés részletei:

A nyári képzéseink heti turnusokban indulnak, július hónap folyamán. A csoportok kis létszámúak, minimum 4 – maximum 6 gyermek van egy csoportban, így minden gyermek elegendő figyelmet kap a foglalkozások során.

A nyári képzések egész naposak, reggel 9:00 és délután 17:00 óra közöt. A foglalkozások miatt a reggeli kezdés fontos, hogy a gyerekek együtt tudjanak haladni, délután viszont előbb is elviheted a gyermekedet.

Ellátás: A gyerekek 3x-i étkezést kapnak, tízórait, ebédet és uzsonnát. Vegetariánus étkezést tudunk biztosítani, egyéb speciális igényt neked kell biztosítanod a gyermeked számára.

Helyszín: FutureKids központja – V.kerület, Stollár Béla u.

Részvételi díj: 38.000,- Ft/fő/hét

Jelentkezés: az alábbi előregisztrációs űrlap segítségével tudsz jelentkezni a képzéseinkre. Az előregisztráció még nem biztosítja automatikusan a részvételt, az igényeteket jelzi felénk. Munkatársunk tájékoztatni fog a rendelkezésre álló helyekről.

Bővebb információért keress minket bátran:
Telefon: 0620 459 3161
Email: hello(kukac)jovogyermekei.hu

Gyertek és játsszatok velünk! Szeretettel várunk!

FutureKids Intézet Kft.
Központ: 1055 Budapest, Stollár Béla u. 22. - I.emelet
Telefon: 0620 459 3161

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/005408

Kövess bennünket a közösségi oldalakon is: