fbpx

Tarts velünk egy különleges gyerektáborba!

A FutureKids gyermektáborai attól egyediek, hogy a játékos elfoglaltságok mellett a gyerekek érzelmi és társas képességeit is fejlesztjük.

A FutureKids Gyermektábora egy jó lehetőség, hogy a gyerekek játékos formában sajátítsák el hogyan bánjanak tudatosan az érzelmeikkel, megtanulják, hogyan ismerhetik fel mások érzéseit, jobban megismerhetik önmagukat, elgondolkodhatnak az álmaikon és az azokhoz vezető úton.

Kiket várunk és mivel?

Gyermektáborainkban szeretettel várjuk 6-12 év közötti gyermekedet. A gyerekeket inspiratív, elgondolkodtató, izgalmas játékokon keresztül vezetjük be az érzelmek világába. Együtt tanuljuk és tapasztaljuk meg az együttműködés örömét, kötünk barátságokat, engedjük szabadjára a gyerekek kreativitását. Készítünk barátság medált, festünk, rajzolunk, játszunk külön-külön és csoportosan is. A kisebbek és nagyobbak egyaránt találnak magukhoz illő feladatokat, tevékenységeket, akár egyéni, akár csoportos formában.

A FutureKids gyermektáboraival szeretnénk megmutatni, hogy az érzelmi intelligencia fejlesztése elengedhetetlen gyermekeink egészséges fejlődéséhez és fontos része a sikeres és boldog életnek.

A FutureKids gyermektábor részletei:

A gyermektáboraink heti turnusokban indulnak, június és július hónapokban. A csoportok kis létszámúak, max. 6 gyermek van egy csoportban, így minden gyermek elegendő figyelmet kap a foglalkozások során.

A tábort napközis formában, reggel 9:00 és délután 17:00 óra között veheted igénybe. A foglalkozások miatt a reggeli kezdés fontos, hogy a gyerekek együtt tudjanak haladni, délután viszont előbb is elviheted a gyermekedet.

Ellátás: A gyerekek 3x-i étkezést kapnak, tízórait, ebédet és uzsonnát. Vegetariánus étkezést tudunk biztosítani, egyéb speciális igényt neked kell biztosítanod a gyermeked számára.

Helyszín: hamarosan megadjuk.

Részvételi díj: 48.000,- Ft/fő/hét

Jelentkezés: az alábbi előregisztrációs űrlap segítségével tudsz jelentkezni a táborainkba. Az előregisztráció még nem biztosítja automatikusan a részvételt, az igényeteket jelzi felénk. Munkatársunk tájékoztatni fog a rendelkezésre álló helyekről.

Bővebb információért keress minket bátran:
Telefon: 0620 459 3161
Email: hello(kukac)jovogyermekei.hu

Gyertek és játsszatok velünk! Szeretettel várunk!

Mit kell tudnod az előregisztrációról?

Az előregisztrációs űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a FutureKids gyermektáboraira.

Amit tudnod érdemes:
A résztvevő gyermekek száma: turnusonként max. 6 fő

Választott időpont: jelöld meg, hogy mely időpontokban szeretnéd gyerektáborunkat igénybe venni. Több időpontot is megjelölhetsz, így biztosabb, hogy tudunk gyermeked számára részvételt biztosítani.

Speciális igény: amennyiben gyermeked allergiával, érzékenységgel rendelkezik, akár egyéni bánásmódot igényel, kérünk, hogy itt jelezd felénk.

Adatvédelem: a jelentkezési űrlapon megadott személyes adatokat az Adatvédelmi irányelveink szerint kezeljük. Az adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatod el.

További részletes információt e-mailben küldünk, a regisztrációt követően.

FutureKids Intézet Kft.
Központ: 1055 Budapest, Stollár Béla u. 22. - I.emelet
Telefon: 0620 459 3161

Kövess bennünket a közösségi oldalakon is: