fbpx

TARTSATOK VELÜNK ÉS KALANDOZZUNK AZ ÉRZELMEK VILÁGÁBAN!

Tudjátok, hogy sétál a boldog elefánt és mit üzen nektek a szomorúság? Tudjátok, mit fejeznek ki az érzelmeitek és hol laknak a testetekben?
Ha kíváncsiak vagytok a válaszokra és szeretnétek jobban megismerni magatokat,
gyertek el és játszatok velünk!

A FutureKids Party egy jó lehetőség, hogy a gyerekek játékos formában sajátítsák el
hogyan bánjanak tudatosan az érzelmeikkel, bővítsék az érzelmi szótárukat,
megtanulják, hogyan ismerhetik fel mások érzéseit, jobban megismerhetik önmagukat,
elgondolkodhatnak az álmaikon és az azokhoz vezető úton.

Kiket várunk és mivel?

A gyerekeket inspiratív, elgondolkodtató, izgalmas játékokon keresztül vezetjük be az érzelmek világába. Készítünk barátság medált, festünk, rajzolunk, játszunk külön-külön és csoportosan is. Az 5 év alatti gyerekek és a 18 évesek egyaránt találnak magukhoz illő feladatokat, tevékenységeket, akár egyéni, akár csoportos formában.
Szülőként is támogathatjátok gyermekeitek a felfedező úton, de ki kipróbálhatjátok a játékokat Ti is, miközben jobban megismerhetitek a személyiségetek alapvető jellemzőit.
A FutureKids Party-n találkozhattok az Intézet vezetőjével Zétényi Annával, aki tanácsokat ad hogyan kommunikáljatok a gyermeketekkel az érzelmekről és milyen eszközökkel támogassátok őket. A szülők és a kísérők a foglalkozás során beszélgetésen is részt vehetnek, ahol elmondjuk miért elengedhetetlen gyermekeink egészséges fejlődéséhez érzelmi intelligencia és válaszokat adunk arra is, hogy vajon milyen lesz az a jövő, amiben majd helyt kell állniuk.

A FutureKids Party helyszíne:

A FutureKids Party helyszíne a FutureKids Intézet Központja: 1055 Budapest, Stollár Béla u. 22. I.emelet

A foglalkozásokat 10:00-13:00 óra között tartjuk, a programokba bármikor be tudsz kapcsolódni.
A FutureKids Party-ra a belépés díja: 500,-Ft / gyermekenként

A FutureKids Party következő időpontja: Az egészségügyi helyzet aktuális állapota szerint.

A FutureKids Party-val szeretnénk elérni, hogy itthon is egyre többen felismerjék: az érzelmi intelligencia fejlesztése elengedhetetlen gyermekeink egészséges fejlődéséhez és fontos része a sikeres és boldog életnek.

Bővebb információért keress minket bátran:
Telefon: 0620 459 3161
Email: hello(kukac)jovogyermekei.hu

Gyertek és játsszatok velünk! Szeretettel várunk!

Mit kell tudnod a részvételről?

A jelentkezési űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a FutureKids Party-ra.

Amit tudnod érdemes:
A résztvevő gyermekek száma: maximum 20 fő.

Speciális igény: amennyiben gyermeked allergiával, érzékenységgel rendelkezik, akár egyéni bánásmódot igényel, kérünk, hogy itt jelezd felénk.

Adatvédelem: a jelentkezési űrlapon megadott személyes adatokat az Adatvédelmi irányelveink szerint kezeljük. Az adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatod el.

POP-UP FESTIVAL

Az ENSZ Egyetemes Gyermeknapja alkalmából 2018-ban először hoztunk el Magyarországra a világ legnagyobb érzelmi intelligencia fesztiválját a POP-UP Fesztivált, amelyet a gyermekek jólétéért, érzelmeiért, és jogaiért szerveznek világszerte.
A kezdeményezést egy kalifornia szervezet, a 6Seconds indította útjára, és önkéntesek segítségével ma már több mint 150 országban rendezik meg, több százezer gyerek részvételével.
Budapesten két rendezvényt tartott a FutureKids Intézet. November 17-én, az Impact Hub, 24-én pedig a XII. kerületi Virányosi Közösségi Ház adott nekünk otthont.

Mi a POP-UP FESTIVAL?

A világ minden táján november 20-án ünnepeljük az ENSZ Gyermeknapját.

Ekkor emlékezünk meg arról, hogy az ENSZ Közgyűlése elfogadta a gyermekek jogairól szóló nyilatkozatát. Az Egyetemes Gyermeknap (Universal’s Children Day) jó lehetőség arra, hogy minden eszközzel támogassuk a gyermekek jogait, párbeszédet kezdeményezzünk, különböző aktivitásokat szervezzünk, hogy ezáltal is egy jobb világot tudjunk teremteni számunkra.

A POP-UP Festival-on a gyermekeket és felnőtteket egyaránt inspiráljuk az érzelmi intelligencia fejlesztésére. Segítséget adunk ahhoz, hogy a gyermek tudatosabban bánjanak az érzelmeikkel, intelligensebb legyenek ebben is.

A POP-UP Festival rávilágít, hogy az érzelmi intelligencia fontos szerepet játszik a gyermekeink fejlődésében, a velük való kapcsolatainkban, kulcsfontosságú a sikeres és boldog élethez, segíti, hogy pozitív változást hozzunk a világba.

Miért csatlakozott a FutureKids Intézet a fesztiválhoz?

A Jövő Gyermekei Programunkban mi is azon dolgozunk, hogy a gyerekek felismerjék az érzelmeiket, megbarátkozzanak velük, helyesen kifejezzék azokat, mert csak ezáltal lehet kiegyensúlyozott, boldog és sikeres életük. Szeretnénk, ha itthon is minél több szülő és gyerek felismerné az érzelmi életünk fontosságát. A POP-UP Festival jó alkalom erre.

A FutureKids Intézetet itt követheted: https://www.facebook.com/jovogyermekei/

Universal Chidren’s Day:

Az Egyesült Nemzetek Gyermeknapját 1954-ben hozták létre.
A november 20. azért fontos dátum, mert 1959-ben az ENSZ Közgyűlése elfogadta a Gyermek Jogainak Nyilatkozatát, 1989-ben pedig a Gyermekjogi Egyezményt. Ez a legszélesebb körben ratifikált nemzetközi emberi jogi egyezmény, amelyben számos, a gyermekek jogait érintő kérdést megfogalmaztak, beleértve a gyerekek élethez, egészséghez, oktatáshoz játékhoz való jogát, valamint a családi élethez való jogot, emellett megvédi őket az erőszaktól, a hátrányos megkülönböztetéstől, és jogot formál véleményük meghallgatására.

Bővebb információ: http://www.un.org/en/events/childrenday/

FutureKids Intézet Kft.
Központ: 1055 Budapest, Stollár Béla u. 22. - I.emelet
Telefon: 0620 459 3161

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/005408

Kövess bennünket a közösségi oldalakon is: